Over ons

@voCampus maakt zich sterk voor onderscheidend en uitdagend onderwijs in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Onze campus bestaat uit veertien kleurrijke scholen waar we trots op zijn: Canisius College, Citadel College, Dominicus College, Het Rijks, Jorismavo, Kandinsky Molenhoek, Kandinsky College Nijmegen, Maaswaal College, Mondial College, NSG Groenewoud, Pax Christi College, Pontem College, SSgN en Stedelijk Gymnasium.

Bij @voCampus is alles binnen je bereik. Er is veel te kiezen: van vmbo tot gymnasium, van cultuur tot techniek, en veel daarbuiten.  Want iedereen is uniek. Heeft eigen talenten. En een eigen manier om die tot leven te brengen. Als leerling of als medewerker. @voCampus biedt je de ruimte om te ontdekken, te kiezen en te bewegen zoals het je past.

Leren doen we van elkaar. Wij werken samen in een inspirerende, veilige werksfeer. Want waar mensen tot hun recht komen, ontstaat samenhang en groei. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij willen dragen aan de toekomst van onze leerlingen.

Interesse? We willen je graag leren kennen, Reageer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@vocampus.nl.

Bij @voCampus is de volgende vacature beschikbaar: