Over ons

Werken bij Trendiy betekent werken bij een zeer succesvolle, internationale onderneming met een ambitieus en gedreven team. Geïnspireerd op de laatste trends en innovaties ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij een collectie raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit voor bouwmarkten, woningdiscounters en webshops in heel Europa. Met een persoonlijke benadering en optimale ondersteuning ontzorgen wij onze retailpartners en helpen hen bij een succesvolle verkoop van onze producten.
 
Inclusief buitenlandse vestigingen telt Trendiy ruim 170 medewerkers, waarvan er ruim 100 werkzaam op ons hoofdkantoor in Nunspeet. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Wij zijn een ambitieuze, professionele organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling, vrijheid en waar een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.
 
Als onderdeel van de B&C Groep met ongeveer 750 medewerkers in heel Europa hebben we de ambitie om onze internationale grenzen verder te verkennen. We willen de komende jaren sterk blijven groeien en willen in die groei kwaliteit en service van het hoogste niveau blijven verlenen aan onze klanten. Kom jij je ondernemerschap, teamgeest, professionaliteit en resultaatgerichtheid met ons delen om dit waar te maken?