Over ons

Wij zijn Meerscholen. Tien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Amersfoort, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg. Meerscholen biedt alle leerlingen dichtbij huis goed onderwijs. Of je nu havo, praktijkonderwijs, gymnasium, vmbo-basis, vwo, vmbo-kader of mavo wil volgen; alles is mogelijk.
Bij Meerscholen geeft iedere school het onderwijs vorm vanuit de eigen onderwijsvisie en levensbeschouwelijke identiteit. Open katholiek of protestants-christelijk: leerlingen worden gestimuleerd hun eigen (geloofs)identiteit te ontwikkelen. Scholen, medewerkers en leerlingen bieden elkaar ruimte. We delen onze kennis en waarderen verschillen. Want juist daardoor kunnen we van elkaar leren en mee(r)groeien.

’t Hooghe Landt is er één van de scholen vallend onder Meerscholen. Zij biedt uitnodigend en eigentijds onderwijs aan in twee gebouwen. De locatie waar de afdelingen Brugklassen en Havo ondergebracht zijn is gevestigd aan de Trompetstraat en op de locatie aan de Parelhoenstraat te Amersfoort zitten de Mavo en Vwo afdeling.

Maatwerk, participeren, de actieve leerling en verantwoordelijkheid nemen en geven  staan centraal in het onderwijsproces. De school kent een uitstekende traditie op het gebied van kunst, cultuur en parascholaire activiteiten. ’t Hooghe Landt heeft een vwo met technasium- en gymnasiumstroom, een havo met technasiumstroom en een mavo XL.
In totaal heeft 't Hooghe Landt  ongeveer 1600 leerlingen en ca. 160 medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich kan herkennen in ons schoolprofiel. Dit profiel onderscheidt ons van andere scholen en vormt het uitgangspunt bij het vormgeven van ons personeelsbeleid.
Wij zijn een school die gericht is op het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Eigen initiatief wordt belangrijk gevonden zolang de eigen mening en de te ondernemen activiteiten maar aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie en/of deze versterken. 
 
De waarden die ons als school onderscheiden zijn: autonoom, betrokken, vindingrijk en lerend. 
 
We werken samen met als doel om plezier in leren te hebben en daarin succesvol te zijn met voor iedereen het best mogelijke resultaat. Dat zie je aan onze medewerkers die een passie hebben voor leren en het beste uit zichzelf en anderen willen halen. Medewerkers hebben daartoe oog voor verschillen in behoeften en leerstijlen.

Bij 't Hooghe Landt zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: