Over ons

De gemeente Deventer is een moderne en snel schakelende gemeentelijke organisatie met de blik naar buiten en een focus op het realiseren van ondernemers- en inwonerstevredenheid. De directieraad stuurt op één organisatie, met medewerkers die met plezier werken aan de Deventer vraagstukken. Een organisatie waarin integraal wordt samengewerkt, over team-, domein- en organisatiegrenzen heen volgens de kernwaarden Zorgzaam, Open, Verantwoordelijk en Durf.
 
Het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling (PRO) werkt eenduidig op hoogwaardige en professionele wijze aan de uitvoering van de projectopgave van Deventer. Het team voert projecten uit in het brede ruimtelijke fysieke spectrum, sociaal domein, ICT, bedrijfsvoering en dienstverlening. Daarnaast wordt vanuit het team sturing gegeven aan het programma Leefomgeving en Herstructurering & Vastgoed. Bij het team PRO werken ca. 77 experts op het gebied van project- en procesmanagement en/ of programmamanagement aan circa 100 projecten. In het team werken projectmanagers, projectleiders, planeconomen, juristen, juridisch planologen, makelaars, civieltechnisch projectmedewerkers, projectassistentes en programmamanagers.
 
De projectmanagers en projectleiders begeleiden voornamelijk ruimtelijk fysieke projecten, waaronder bereikbaarheid en openbare ruimte en gebiedsontwikkelingsprojecten. In ons relatief jonge team werken allemaal enthousiaste mensen die zichzelf en het team elke dag een stukje beter maken.
 
Op dit moment is er bij het team PRO een vacature voor de functie van Projectleider voorbereiding en uitvoering. Binnen het team vinden we onderling leren en ontwikkelen belangrijk. Daarom koppelen we jou aan een meer ervaren collega die jou kan ondersteunen in je ontwikkeling.