Over ons

De Wegwijzer is een kleinschalige, gezellige school met 8 groepen in de Verzetswijk van Zeist en heeft een diverse leerlingpopulatie.
Vanuit een gezamenlijke christelijke levensovertuiging willen we een veilige sfeer creëren voor alle betrokkenen, waarbinnen elk kind als uniek wordt gezien en tot zijn recht kan komen.

De onderwijsbehoeften van ieder kind willen we centraal stellen. Belangrijk daarbij is dat elk kind de aandacht krijgt, die nodig is, om naar vermogen te presteren.

Op de Wegwijzer zijn we op weg om het onderwijs een samenspel te laten zijn tussen kinderen, ouders en leerkrachten. We leren van en met elkaar.

Leerkrachten binnen CBS De Wegwijzer geven vanuit hun passie voor kinderen goed onderwijs. We staan voor een veilige leer- en leefomgeving. Daarbij beleven we samen met de kinderen veel plezier aan dramatische vorming, beeldende vorming, dans, muziek en cultureel erfgoed. Is dat ook jouw passie, doe dan mee!

Om vorm te geven aan ons ideaal zijn we volop bezig om aan te sluiten met passend onderwijs in een veranderende omgeving. Hierbij is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat wil jij toch ook?

Bij De Wegwijzer zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar: