Over ons

Zo ziet jouw baan eruit
Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Jij bent hét gezicht van onze winkel ergens in het land. Als persoonlijk adviseur heet jij klanten van harte welkom en zorg je dat ze de deur zorgeloos achter zich dichttrekken wanneer ze weer gaan.

Jouw interpretatie van klantgerichtheid gaat verder dan een glimlach en een kopje koffie. Komt er een klant aan jouw balie met een geblokkeerde digipas? Dan ontzorg jij hem door de pas te laten deblokkeren en vraag je door. Waar woont de klant eigenlijk? In een huurhuis? Wil hij dan misschien een gratis eerste gesprek om erachter te komen of hij ook kan kopen? Jij begeleidt de klant naar de juiste adviseurs en bent zo indirect betrokken bij grote levensgebeurtenissen van de mensen die jouw winkel bezoeken.

Iedere ochtend trap je de dag samen met je collega’s af. Hoe ging het gisteren? Kan dat vandaag beter? En hoe gaan we om met de uitdagingen van morgen? Daarna ga je aan de slag. Je neemt de telefoon aan, handelt klachten af en chat met klanten via onze dienst Eén-tweetje. Heb je ambitie? Dan is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot budgetcoach of besparingsexpert.

Wie nu naar SNS belt, krijgt medewerkers van het callcenter in Groningen of Utrecht aan de lijn. Dat gaat veranderen. Binnenkort is het mogelijk deze telefoontjes direct door te schakelen naar de juiste lokale winkel. Dit callverkeer vang jij op. Zo staan we weer een stap dichter bij onze klant.